Homestaging-trender som säljer 2020

Homestaging innefattar allt som har att göra med heminredning i samband med förhoppningen att du ska få sålt din lägenhet. Om du vill inreda ditt hem på ett sätt som ger dig största möjliga sannolikhet att det ska bli sålt så är det i någon mån minsta motståndets lag du ska följa. Såvida du inte själv har kreativa och snygga idéer kring hur ett hem ska inredas vill säga. I den här artikeln kommer vi att gå igenom några av de säkraste inredningstipsen du kan använda dig av när du förbereder ditt hem för en försäljning. Komplettera med dina egna idéer för en originell touch.

Tidlös homestaging

Det finns ett antal åtgärder som är tidlösa, grundläggande förbättringar som du kan genomföra innan du tittar på detaljerna. Att ditt hem ska vara rent och städat säger sig självt. Plocka iordning och lägg dina tillhörigheter så att det ser prydligt ut.

Se också till att hålla bostaden så neutral du kan. Poängen är att så många som möjligt ska kunna se sig själva bo i hemmet du ska sälja. Använd neutrala färger och ta ner konstverk som kan uppfattas som kontroversiella eller anstötliga. En annan grej som kan vara bra att ha i åtanke är att lägga ner lite extra möda på att städa och fixa iordning i hallen. Det är ju där dina besökare får sitt första intryck av ditt hem.

Värdet av bra belysning för att få till din homestaging går förstås inte att underskatta. Det finns de som hävdar att ett väl belyst rum innehåller minst sju olika ljuskällor. Om det stämmer lämnar vi upp till dig att avgöra. Klart är i alla fall att du hittar alla olika slags lampor hos Lampgallerian.se, allt från golv- och vägg- till taklampor till boendets alla rum.

Homestaging för 2020

Det är aldrig lätt att kika in i spåkulan för att dra slutsatser om vad som komma skall, men vi kan i alla fall göra ett försök. När det gäller homestaging har du att förhålla dig till trenderna som gäller i inredningsvärlden. Och om det finns en säker prognos att ställa där så är det att användandet av begagnade material kommer att öka. Klimatsmarta lösningar är nyckeln. Om du vill ge intrycket av ett trendkänsligt hem för att locka köpstarka intressenter gör du därför rätt i att använda dig av trendriktiga möbler byggda på begagnade material. Samtidigt ska det inte tolkas som att människor nödvändigtvis attraheras av bohemiska inredningsstilar. Lyx och flärd är nog fortfarande det mest moderiktiga, även om det verkar motsägelsefullt med tanke på miljöaspekten. De flesta människor tycker trots allt om vackra ting och det är kanske den främsta aspekten att bära med sig vid varje homestaging.